Workshops & trainingen

Onze workshops inspireren, zetten mensen in beweging en doen mensen sprankelen. 

Vanuit pedagogische onderbouwde inhoud en doordacht (spel)design versterken we creatieve en innovatievaardigheden. Met ons workshopaanbod richten we ons met ons op thema’s zoals teamontwikkeling, ondernemerschapsvaardigheden, samenwerking en menselijke energie op de werkvloer.  

Breinbrouwerij biedt workshops en trainingen aan bij jou ter plaatse of in onze eigen escape room – en workshoplocatie PLONG.

Creatief probleemoplossende vaardigheden

In de workshop Constructief Escapisme leren deelnemers probleemoplossende vaardigheden en het CPS-kader kennen en toepassen. 

Deelnemers gaan samen een spannende escape game aan. Vanuit deze gedeelde leerervaring verkennen we probleemoplossende principes bij het (h)erkennen en aangaan van uitdagingen. 

Na een introductie over CPS als kader voor co-creatief probleem oplossen leren deelnemers het model praktisch toepassen.

Momento Ludi

Even de tijd nemen om via een onderbouwde serious game te werken rond VUCA-vaardigheden zoals samenwerking, inspelen op verandering en durven initiatief nemen. 

Momento Ludi is een spelformat waarin je als team sterktes ontdekt en inzet om een gemeenschappelijk doel te bereiken. 

Een verrassende manier om als team te groeien. Een unieke beleving, ergens tussen teambuilding en training.  

BRINK Experience

Brink Experience, dat is actief ervaren en groeien met jouw team. 

Met onze verrassende pop-up leeromgevingen gaan we in bedrijven en organisaties op een originele manier aan de slag met menselijke energie op de werkvloer. We bieden een leerlijn aan met drie pop-up leeromgevingen: Watt, Ampère en Volt. 

Elke formule kent zijn eigen focus en doelstellingen. Ze zijn opgebouwd als leerlijn maar kunnen ook afzonderlijk geboekt worden. We bieden zowel begeleiding aan teams met hun teamleader als aan teams van teamleaders.