Meet the Spirits!

Duik mee in ons traject tijdens een van onze try-out momenten

Breinbrouwerij en Studio De Bovenkamer werken samen aan een uniek aanbod waarin spel, reflectie en groei centraal staan. Afgelopen maanden deden we diverse speltests, we kregen meer inzicht in de noden van onze gebruikers en gingen aan de slag met alle feedback.

We creëerden samen twee diensten: 

1) Memento Ludi: een ludieke workshop voor teams waarin we de samenwerking versterken. 

2) Meet the Spirits: een traject voor individuen waarin we werken rond persoonlijk bewustzijn. Op termijn volgt hieruit ook een aanbod om deze methodiek zelf in te zetten in coachingspraktijken.

We nodigen jou graag uit op de try out reeks van Meet the Spirits! 

Een traject voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de tijd nemen om stil te staan bij jezelf en jouw groeipad? 
Vind je het niet evident om jouw richting te bepalen? 
Geen duidelijk zicht op welke krachtbronnen je zelf voor handen hebt?

Geef je persoonlijk bewustzijn een boost via ons Meet the Spirits traject. In dit traject kom je op een verrassende manier, samen met anderen, dichter bij jezelf en “your spirit” te staan.

Een afwisseling van individuele en groepsmomenten begeleiden je naar een groter zelfbewustzijn en veranderwens dat jou energie geeft. 

Individuele opdracht

Kick off sessie (2u)

Spel & reflectie (3u)

Individuele coachingsessie (1u)

Het traject:

Individuele opdracht: je ontvangt een video met daarin een opdracht, die je op je eigen tempo aanvat voor kick off sessie. 

Live kick off sessie (2u): hierin ga je o.a. zelf je eigen spelelementen en avatar vormgeven aan de hand van diverse creatieve, praktische oefeningen. Wij bieden het kader waarin jij avatar helemaal tot leven kan laten komen. 

Speel Meet the spirits & reflectie (3u): Jij en je avatar duiken helemaal in de wereld van Meet the spirits. Samen met 3 andere spelers ga je ontdekking op de rommelmarkt van Nolbelle. Daar ontmoet je other spirits, maar hoogstwaarschijnlijk ook you’re own spirit ;)….  Na het spel maken we graag tijd om samen te reflecteren. Je gaat naar huis met een concreet werkpunt of doelstelling. 

Individuele coachingsessie (1u): Tijdens deze één op één sessie op afspraak blikken we terug naar de inzichten die voortkwamen uit het traject, maar vooral: kijken we vooruit. In dit coachingsgesprek staat jouw doelstelling centraal. * Tijdens de try out reeks grijpen we dit moment ook aan om meer te leren over hoe jij dit traject ervaren hebt. 

Spel als dragend element

Veranderingen concreet waarmaken in het echte leven kan soms onmogelijk lijken of voelen. Spel als format biedt hierin een uniek antwoord. 

Spel is echt, maar toch net niet helemaal. Er zitten elementen in van de realiteit en wie je bent, maar er is een zekere afstand. Deze afstand biedt veiligheid om nieuwe wegen van denken/ handelen (doen)/ interageren / voelen te ervaren op een veilige manier. 

Tijdens ons spel ervaar jij dat je impact kan hebben op wat er al dan niet gebeurt en hoe dit vorm krijgt in de interactie met het spel en je medespelers. 

“Al spelend leren we hoe we de werkelijkheid kunnen begrijpen en hanteren.”

Jouw persoonlijke groei

We bieden in dit traject coaching op basis van het model van logische niveaus (verwant aan het ui-model van Korthagen) en het GRROW model. 

De opbouw van het spel en de bijhorende reflectie is geïnspireerd op het model van Bateson & Dilts. Dit model beschrijft de niveaus waarop mensen denken, leren en veranderen. 

In het spel gebruiken we avatars en geesten om de niveaus en de afstemming tussen deze niveaus te verkennen.

Wat ga je leren?

 

  • Inzicht verwerven in jezelf op diverse vlakken, bv.: Hoe ga ik om met ambiguïteit? Wie ben ik in interactie? Hoe ga ik om met veranderingen? 
  • Inzicht verwerven in eigen overtuigingen en zingeving. Kunnen omschrijven wat eigen is aan jezelf.
  • Een eigen veranderwens leren kennen en formuleren op basis van de verworven inzichten en aangereikte methodieken.

De (nieuwe) ervaringen tijdens het spel werken inspirerend. Ze beïnvloeden je gevoel, je overtuigingen, gedrag en denken waardoor verandering mogelijk wordt.

Wat mag je verwachten?

Onze aanpak

Wij bieden:

Praktische info

Wie zijn we?

Een creatieve studio voor hersenspinsels allerlei. We zijn een gedreven en eigenzinnige tandem met een hart voor mensen.

We ontwerpen en creëren speelse en creatieve interventies om verander- en leerprocessen te initiëren en versterken. We zijn een creatief bedrijf met een hart voor spelen en maken. Binnen Breinbrouwerij zetten we samen onze jarenlange ervaring in spelontwerp, begeleiding en productie in om mensen, teams en organisaties te helpen groeien.

Inschrijven voor onze test reeks

Geef jouw voorkeuren mee voor live moment 1 en live moment 2. Je kan meerdere momenten aanduiden, wij prikken op basis van de inschrijvingen zo snel mogelijk de definitieve data. 

De individuele terugblik wordt in overleg ingepland. 

Hou bij het kiezen van de data rekening dat de datum van sessie 1 voor de datum van sessie 2 valt.