Brouwen op maat

Projecten op jouw maat

Wij ondersteunen jouw leer- of veranderingsproces door een speelse, creatieve interventie op maat te ontwikkelen. 

De boodschap die je wil overbrengen leeft niet? De verandering die jullie willen initiëren wordt niet opgepikt? Er is een gebrek aan nieuwsgierigheid of motivatie om bij te leren over een nieuwe aanpak? Je wil op een ludieke manier sensibiliseren of informeren?

Wil je samen met ons aan iets nieuws brouwen?

 

Op maat

We plaatsen mensen en teams in een context die nieuwe manieren van zoeken en ontdekken stimuleert. Door speelsheid te injecteren in organisatieprocessen, samenwerkingen en brand activatie verhogen we de betrokkenheid, creatieve samenwerkingen en participatie. 

Via het gebruik van spel wakkeren we nieuwsgierigheid aan: dé trigger voor verandering en innovatie. 

Samen met onze klant brouwen we unieke, speelse omgevingen. De vorm is telkens anders, en afgestemd op de unieke doelstellingen van de opdrachtgever. Afhankelijk van de vraag kunnen dit kleine speelse prikkels zijn of een volledig doorleefde game experience. 

Enkele voorbeelden: 

  • Een speelse beleving die jouw beoogde boodschap naar voor brengt: ervaar en ontdek hoe het is om … Laat mensen via spel stilstaan bij hun eigen denkproces, interactiepatroon of handelen. 
  • Een doorleefde spelervaring die jouw verhaal tot leven brengt: van een historisch figuur, een nieuw reisaanbod tot een nieuwe performance management. Van een introductiespel tot een serious game met expliciete doelstellingen. We ontwikkelen een leeromgeving met een specifieke inhoud en/of competenties.
  • Gamification van een bestaand proces of activiteit. We vergroten de user experience en de motivatie om deel te nemen. 

Hoe gaan we te werk?

1. INTAKE
We brengen de betrokken stakeholders samen en bekijken de uitdaging die we via spel willen aanpakken. We starten met een goed begrip van de doelstellingen en node van de eindgebruikers.
2. CONCEPTVOORSTELLEN
Vanuit de vastgestelde ontwerpprincipes gaan we aan de slag met de doelstellingen en vertalen deze in enkele conceptvoorstellen.
3. VAN CONCEPT TOT DESIGN
We werken het gekozen concept verder uit tot een finaal design. We maken technische tekeningen, opmaak en zorgen voor productieklare files. Na grondige afstemming verwerken we het concept tot gaan we verder aan de slag. Op verschillende sleutelmomenten stemmen we verder af om een goede vertaling te behouden van de doelstellingen.
4. PRODUCTIE
We gaan aan de slag! We produceren het spelmateriaal en geven de begeleiding vorm. We testen het ontwerp tussentijds.
5. SPELBEGELEIDING EN TRAIN THE TRAINER
Yes! Het is zo ver! Het concept wordt realiteit. We voorzien de nodige documentatie of train the trainer.
Vorige slide
Volgende slide

Enkele van onze klanten

Maatwerk

Ombudsman

Breinbrouwerij maakte drie activerende installaties voor Ombudsman, ter ondersteuning van de lancering van hun nieuw logo en website. Ombudsman.be – zeg maar de koepel van

Lees meer »
uitkijkpunt Transfo
Maatwerk

Interactief Uitkijkpunt

Breinbrouwerij maakte een van de educatieve installaties voor het belevingsparcours in het kader van het Transfo Energiek project. Met dit project wil provincie West-Vlaanderen de

Lees meer »
Maatwerk

Overkop Aalst

Deze lente kregen we een leuke uitdaging van Overkop Aalst!   We maakten voor hen een kleurrijke spelkiosk & bijhorende spelelementen om de werking van

Lees meer »

Samen brouwen?

Wil je samen met ons aan iets nieuws brouwen? Misschien wil je meer te weten komen hoe wij jouw project kunnen ondersteunen? 

Geef ons een seintje!