Brouwen op maat

De boodschap die je wil overbrengen leeft niet? De verandering die jullie willen initiëren wordt niet opgepikt? Er is een gebrek aan nieuwsgierigheid of motivatie om bij te leren? Een leerproces dat helemaal vast zit? Je wil op een ludieke manier sensibiliseren?

Wij ondersteunen jouw leer- of veranderingsproces door een speelse, creatieve interventie op maat te ontwikkelen. 

 

Op maat

We plaatsen mensen en teams in een context die nieuwe manieren van zoeken en ontdekken stimuleert. Door speelsheid te injecteren in organisatieprocessen, samenwerkingen en brand activatie verhogen we de betrokkenheid, creatieve samenwerkingen en participatie. 

Via het gebruik van spel wakkeren we nieuwsgierigheid aan: dé trigger voor verandering en innovatie. 

Samen met onze klant brouwen we unieke, speelse omgevingen. De vorm is telkens anders, en afgestemd op de unieke doelstellingen van de opdrachtgever. Afhankelijk van de vraag kunnen dit kleine speelse prikkels zijn of een volledig doorleefde game experience. 

Enkele voorbeelden: 

  • Een speelse beleving die jouw beoogde boodschap naar voor brengt: ervaar en ontdek hoe het is om … Laat mensen via spel stilstaan bij hun eigen denkproces, interactiepatroon of handelen. 
  • Een doorleefde spelervaring die jouw verhaal tot leven brengt: van een historisch figuur, een nieuw reisaanbod tot een nieuwe performance management. Van een introductiespel tot een serious game met expliciete doelstellingen. We ontwikkelen een leeromgeving met een specifieke inhoud en/of competenties.
  • Gamification van een bestaand proces of activiteit. We vergroten de user experience en de motivatie om deel te nemen. 

Hoe gaan we te werk?

1. INTAKE
We zitten samen met de belangrijkste stakeholders en bekijken samen de uitdaging die we via spel willen aanpakken. We starten met een goed begrip van de doelstellingen.
2. CONCEPTVOORSTELLEN
We gaan aan de slag met de doelstellingen en vertalen deze in enkele conceptvoorstellen.
3. THEORETISCH DESIGN
Na grondige afstemming gaan we verder aan de slag met het spelconcept. We starten het theoretisch design. Hierin stemmen we op verschillende sleutelmomenten af om zo tot een goede vertaling te komen van de doelstellingen.
4. PRODUCTIE
We gaan aan de slag! We produceren het spelmateriaal, de begeleiding,... en toetsen het ontwerp tussentijds af.
5. SPELBEGELEIDING EN TRAIN THE TRAINER
Yes! Het is zo ver! Het spel wordt gelanceerd: wij doen de spelbegeleiding of trainen spelbegeleiders.
Previous slide
Next slide

Enkele van onze klanten

Maatwerk

Overkop Aalst

Deze lente kregen we een leuke uitdaging van Overkop Aalst!   We maakten voor hen een kleurrijke spelkiosk & bijhorende spelelementen om de werking van

Lees meer »

Samen brouwen?

Wil je samen met ons aan iets nieuws brouwen? 

Geef ons een seintje!