Box

Speelse ontdekkingstocht doorheen Transfo

Op 15 juli organiseerden we samen met artistiek platform Transfo labo & Tbedrijf ‘Transfo’s verborgen schatten’. We ontwierpen een heuse speurbox en speelse ontdekkingstocht doorheen Transfo. De verschillende uitdagingen leidden de speurneuzen naar enkele mysterieuze verborgen hoekjes van de Transfosite…. Ze ontdekten twee wonderlijke voorstellingen. 

Met de speurbox in de hand gingen de verschillende bubbels op stap. De kubus begeleidde hen tijdens het parcours en functioneerde als belangrijk puzzelelement bij de uitdagingen. 

De speurneuzen traden tijdens deze activiteit in de voetsporen van Transforisties…  supernieuwsgierige Transfowezentjes die hun weg op Transfo zeer goed kennen. Met hun sterke verbeeldingskrachten en goede speurneus kunnen zij bijzondere plekjes opsporen. Via de speurbox is het mogelijk om Transforisties op te sporen, daarvoor moet je wel zelf ook heel nieuwsgierig en creatief zijn… De speurbox leid je naar plekken waar de Transforisties hier op Transfo graag komen. Hoe beter je hen leert kennen, hoe sneller je ze zal terugvinden. Vind je de Transforisties? Dan vind je ook de weg naar de verborgen schatten… 

Onze speurbox bleek een succes! De box zal binnenkort beschikbaar zijn als vast spelelement op Transfo én wordt flexibel aanpasbaar en inzetbaar voor evenement binnen- en buitenshuis.