Brink Experience

Try outs Brink Experience

Brinkexperience biedt verrassende pop-up leeromgevingen gaan we in bedrijven en organisaties op een originele manier aan de slag met menselijke energie op de werkvloer. Brink Experience, dat is actief ervaren en groeien met jouw team. We bieden een leerlijn aan met drie pop-up leeromgevingen: Watt, Ampère en Volt. 

Try outs Watt!

Als eerste lanceren we WATT: elkaars energievermogen bespreekbaar, zichtbaar en begrijpbaar maken.
We organiseren momenteel try outs. 

Onze WATT start met The Streched Operating System. Dit is een serious game, speciaal ontworpen voor deze leeromgeving. In dit spannende collaboratieve spel staat het team als besturingssysteem van een computer onder druk om een belangrijke opdracht te volbrengen. We transferen de spelervaringen naar eigen en gedeeld bewustzijn. Hierna introduceren we een kader en terminologie dat helpt om het samenspel van gebeurtenissen, triggers en energie te begrijpen. De deelnemers leren terminologie aan om hun ervaringen te benoemen, alsook verschillende drempels / prikkels die ze zelf en anderen kunnen ervaren.

Vanuit de spelervaring en het geïntroduceerde kader maken we de vertaling naar de eigen werkcontext. De deelnemers leren hoe ze in hun werkcontext energievermogen zichtbaar, begrijpbaar en bespreekbaar voor zichzelf en anderen kunnen maken. Ze oefenen in taal geven aan ervaringen, verbanden leggen tussen verschillende factoren die hier een invloed op hebben, triggers aanduiden en hierover communiceren. Tot slot voorzien we take home materiaal en maken we samen een actieplan op.