Advies

Ligt er in jouw organisatie een uitdagend vraagstuk rond innovatie, game based learning of creativiteit? 

We denken graag mee met jou!

We bieden ons aan als sparring partner en bieden advies vanuit onze eigen ervaringen in spelontwerp, het creëren en faciliteren van leeromgevingen en opzetten van innovatietrajecten. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info. 

 

Nice to meet you!

Boris Debeuf

Boris is de maker in chief van Breinbrouwerij. 

In 2016 startte hij met Escape Truck waar hij zijn out of the box mindset met een passie voor maken combineerde in mobiele spelinstallaties. Sindsdien werkte hij tal van producten en diensten uit waarin spel en techniek (CNC, lasercutting, 3D-print, Arduino programmering…) samenkomen. 

Zijn achtergrond als taalkundige, portfoliocoördinator innovatie (VDAB 2016-2022), opleiding als Customer Experience Architect (2022) en continue leergierigheid zorgen voor een verrassende combinatie van vaardigheden.

Binnen Breinbrouwerij zetten we samen onze jarenlange ervaring in spelontwerp, begeleiding en productie in om mensen, teams en organisaties te helpen groeien.

 

Nore De Grez

Nore is de groeiarchitect van Breinbrouwerij. 

In 2018 startte ze samen met Boris, Breinbrouwerij op. Ze brengt haar pedagogische achtergrond en ervaring in het jeugdwerk en als docente mee naar Breinbrouwerij. 

Haar ervaring in het begeleiden van groepen en leerprocessen zorgt voor een doordachte aanpak in de ontwikkeling van onze producten en diensten. Dit combineert ze met een stevig paar handen uit de mouwen, oog voor detail, een portie projectmanagement en een set coachende vaardigheden.

Binnen Breinbrouwerij zetten we samen onze jarenlange ervaring in spelontwerp, begeleiding en productie in om mensen, teams en organisaties te helpen groeien.